Od dizajna do montaže u nekoliko lakih koraka! (…uz našu pomoć.)

Projektiranje interijera

Vaš dolazak u naš izložbeni salon početak je uspješne suradnje u realizaciji vašeg cilja. Pomno slušajući vaše želje i zahtjeve naši dizajneri interijera  na osnovi prikupljenih informacija (dimenzije prostora, zahtjevi klijenta, tip gradnje, osvijetljenost, način korištenja i slično), formiraju projektni zadatak.

Njegovo osmišljavanje obično se provodi u nekoliko varijanti prikazanih u 3d vizualizaciji prostora, tako da  pored početnog rješenja možete dobiti i druge opcije, ukoliko naš dizajner interijera  smatra da bi  funkcionalnošću i estetikom takvo rješenje doprinijelo kvalitetnijem rješenju vašeg problema.

Prezentacijom projekata upoznat ćete se sa predočenim rješenjima, obrazložit će vam se  prednosti i nedostaci svakog, upoznati  sa ponuđenim  proizvodima, izvršiti odabir boja, materijala, tekstila i slično…

Nakon što se složimo oko projektnog prijedloga te vi prihvatite našu ponudu, mi dolazimo u vaš prostor kako bi još jednom sve izmjerili i provjerili dimenzije te nosimo uzorke izabranih materijala i boja kako bi bili sigurni da je sve što je osmišljeno idealno za vaš prostor.

Dolaskom naručenih proizvoda  izvršiti ćemo  dostavu i montažu te podjeliti  veselje i zadovoljstvo koje je rezultat uspješne suradnje sa vama..

Kontaktirajte nas

Nazovite nas ili nam pošaljite upit e-mailom. Recite nam što trebate i dogovorit ćemo inicijalni sastastanak. Vaš dolazak u naš izložbeni salon početak je uspješne suradnje u realizaciji vašeg cilja.

Intervju u salonu

Kada dođete u naš salon, naši dizajneri će s vama obaviti razgovor o vašim potrebama i željama te na osnovu dimenzija prostora i svih potrebnih informacija koje su prikupili, formirati projektni zadatak.

Dizajn interijera

Naši dizajneri osmislit će funkcionalan projekt prema razgovoru i koji ste s njima obavili te vam ga prezentirati u 3d vizualizaciji.

Izvedba projekta i montaža

Dolaskom naručenih proizvoda  izvršiti ćemo  dostavu i montažu te podjeliti veselje i zadovoljstvo koje je rezultat uspješne suradnje sa vama.