Carstvo snova.
(… i carska garderoba!)

Spavaće sobe

Uz malo planiranja i razmatranja vaših potreba za uređenje spavaće sobe možemo stvoriti idealno mjesto za odmor i opuštanje s odgovarajućim namještajem za spremanje.

Središnji element svake sobe je, naravno, krevet. Ovisno o vašim željama i veličini prostorije krevet se može odabrati u raznim kombinacijama dužine i širine: od kreveta za jednu ili jednu i pol osobu do kreveta velikih, kraljevskih, dimenzija. Kreveti koje nudimo obuhvaćaju sve stilove i mogu se odabrati tako da budu u skladu s noćnim ormarićima, ormarima, komodama i radnim stolovima koje se povremeno smješta u spavaću sobu.

Talijanski proizvođači s kojima surađujemo nude raznovrsne tapecirane krevete, krevete od punog drva koji u klasičnijim varijantama dolaze u zaobljenijoj i detaljima bogatijoj formi, krevete s metalnim okvirom… U ponudi imamo i odgovarajuće madrace i podnice koji dolaze u standardnim dimenzijama ili ih se naručuje na mjeru.

U ponudi je veliki broj ormara na mjeru. Unutrašnjost ormara oprema se prema vašim potrebama s ladicama, policama, elementima za vješanje. Radimo modularne ormare i otvorene garderobne ormare koji se prilagođavaju vašem prostoru.

Moderne spavaće sobe

Klasične spavaće sobe