Upoznajmo se!

Kratka povijest Cadora

Salon namještaja “Cadoro” otvoren je 1995. godine na Donjoj Drenovi preseliviši se s Turnića u veći izložbeni prostor. Od samog početka imali smo u ponudi kvalitetan talijanski namještaj od srednje do vrlo visoke klase, a ubrzo se ponuda proširila i na bijelu tehniku, dizajnersku rasvjetu, dekoracije, norveške Glamox radijatore, vrhunsku HI-FI opremu… Želja nam je pojednostaviti proces opremanja punom uslugom od izrade projekta i kompjutorske vizualizacije do profesionalne dostave i montaže bez naknade.

U više od 20 godina rada opremili smo mnogo domova, apartmana, hotela i ureda čime se usavršavamo, stječemo nova znanja i iskustva. Posebno nam je zadovoljstvo što nam se naši klijenti s povjerenjem vraćaju s novim projektnim zadatcima.

Anđelko Volf direktot CEO

Anđelko Volf, dipl.oec.
Direktor

Dragica Volf projekt menadžerica

Dragica Volf, dipl.oec.
Projekt menadžerica

Tko je Cadoro

Cadoro je tim koji stručno, lijepo i profesionalno uređuje svaki prostor. Uvijek su spremni za suradnju, razmjenu mišljenja i ideja i s vama kao i s kolegicama i kolegama..

Doris Bašić portret dizajnerica interijera

Doris Bašić
Dizajnerica interijera

Iva Popić portret dizajnerica interijera

Iva Popić
Dizajnerica interijera

Fendi Reljić portret dizajnerica interijera

Fendi Reljić
Dizajnerica interijera

O našem salonu

Izložbeni salon Cadoro već se više od 20 godina nalazi na Donjoj Drenovi u Ulici Stanka Frankovića 9. Velika površina u prizemlju poslovne zgrade omogućila je da se u salon smjesti veliki broj eksponata talijanskih tvornica s kojima surađujemo. Kako nam je želja da opremanje interijera bude ugodno iskustvo željeli smo mjesto s velikim parkirnim prostorom, a presudnu ulogu u odabiru imao je pogled na Kvarner.

U salonu se nalazi namještaj modernog i klasičnog stila, dizajnerska rasvjeta, parketi, dekorativni elementi… Izložbeni eksponati često se mijenjaju i nude po još povoljnijim cijenama. Za ljubitelje HI-FI opreme posebno je značajna “Slušaonica” u kojoj se može audiofilski uživati.