21
Mar

Ovalni stolovi za moderne i elegantne blagovaonice

Ovalni stolovi nisu čest odabir pri uređenju interijera. Obično je to zato što su većih dimenzija pa i trebaju nešto veći blagovaonski prostor. Ipak, oni su odličan odabir za uređenje elegantne, suvremene i posebne blagovaonice. Zato smo se odlučili izdvojiti nekoliko lijepih i kvalitetnih modela.

Potaknula nas je i nova kolekcija tvornice MIDJ u kojoj je divan stol Forest kreativnog i sofisticiranog dizajna. Pokazat ćemo vam i oble modele stolova iz tvornice Bonaldo koja je nova u našoj ponudi dizajnerskog namještaja. Ljubitelji punog drva uživat će u stolovima iz Devina Nais. Za manje prostore, Connubia Calligaris ima rješenje. A tu su i poznati Cattelan Italia i Tonin Casa sa svojim stolovima – skulpturama.

12
Mar

Istražite sjaj i mekoću namještaja od baršuna

Korištenje baršuna u modernim interijerima vrlo je često. Koristi se za sjedeće garniture, fotelje, taburee, stolice, krevete… I potpuno je razumljivo zašto je trend takav. Baršun je sofisticiran izbor, mekan i ugodan na dodir. Zato su i noviteti u Cadoru tu da ih možete isprobati. Namještaj i odjeća od baršuna nekad su bili rezervirani samo za plemstvo i bogate trgovce. I danas se povezuje s luksuzom i elegancijom. Srećom, baršun je široko dostupan kao dio garderobe i pri uređenju interijera. Radi se o tkanini čije se guste niti režu tako da se postiže divna mekoća i sjaj. Baršun se prije radio samo od svile zbog čega je i bio toliko skupocjen i nedostupan. Danas se radi od kombinacija svile i pamuka te raznih sintetičkih vlakana. Njegov sastav i formira cijenu odjeće i namještaja.

27
Feb

Izložbeni noviteti: komoda Devina Nais i Rega gramofon

Prošli tjedan u Cadoro je stigla komoda od punog drva iz talijanske tvornice Devina Nais te nagrađivani gramofon Planar 2 iz britanske Rege. Komoda je dio kreativne kolekcije Zero 16. u kojoj je naglašena igra asimetričnim rezovima i geometrijskim oblicima.

21
Feb

Divni noviteti za (dječje) sobe iz omiljenog GOLF-a!

Talijanska tvornica predstavila je novitete popularne kolekcije GOLF. Veliki izbor namještaja za dječje sobe, sobe za bebe, sobe za mlade te bračne sobe dopunjen je novim bojama i finiturama. U ponudi su raznovrsni kreveti na kat, ormari (klizni, most…), police, radni stolovi za djecu i stolice te biblioteke. GOLF je najčešći izbor za dječje sobe te sobe za mlade.

15
Feb

Akcijska prodaja norveških radijatora GLAMOX

U tijeku je akcijska prodaja svih modela norveških radijatora Glamox. U razdoblju od 15. veljače do 15. ožujka 2018. možete ostvariti dodatan popust od 15 % uz gotovinski popust od 15%. Akcija obuhvaća sve modele poznatih norveških grijalica.
Glamox norveški radijatori imaju garanciju od 5 godina te su poznati po svojem ekonomičnom grijanju i elegantnom dizajnu. Velika je prednost Glamox radijatora njihova velika osjetljivost na temperaturu prostora zbog čega ne troše električnu energiju više nego je potrebno. Kako bi se osigurala maksimalna racionalizacija potrošnje, jačina Glamox radijatora određuje se prema veličini prostora i kvaliteti izolacije.

2
Feb

I garniture mogu biti Friendly

Talijanska tvornica Samoa Divani nedavno je svoju ponudu obogatila zanimljivom Friendly kolekcijom sjedećih garnitura. Ukupno 16 novih modela dvosjeda, trosjeda i kutnih sjedećih ganitura može se birati u stotinama različitih tkanina. Tvornica Samoa Divani poznata je po…

14
Dec

Nova 8. generacija KEF Q serije zvučnika

Najpopularnija i mnogostruko nagrađivana Q serija zvučnika renomiranog britanskog proizvođača KEF ove je godine doživjela premijeru svoje najnovije 8. generacije. Svježe, napredne inovacije u dizajnu donose visokovjeran i visokorezolutan zvuk s još više kvalitete u odnosu na svoje prethodnike, ali uz niže cijene.

22
Nov

Blagdanski popust 2017

Želite li urediti svoj dom ili poslovni prostor, opremiti apartman ili pripremiti terasu za toplije dane, posjetite nas prije 31. prosinca 2017. godine i ostvarite popust na sav namještaj. U Cadoru možete pronaći namještaj za privatne i poslovne prostore, a stručni tim pomoći će vam u odabiru. Odluku kako sve posložiti da vaš prostor bude lijep, ugodan i funkcionalan olakšat će i 3D vizualizacija vašeg interijera.

22
Nov

Glamox akcijska ponuda

Norveški Glamox radijatori griju ekonomično, zdravo i ugodno zahvaljujući izvrsnom dizajnu radijatora, konstrukciji aluminijskog grijača i ugrađenom termostatu. Ove električne grijalice odličan su odabir i za stambene i za poslovne prostore. Fokus im je na kvaliteti, jednostavnosti uporabe, energetski učinkovitim rješenjima i elegnatnom dizajnu.

17
Nov

Novosti jesen – zima 2016

Donosimo vam izbor iz novosti u ponudi talijanskih tvornica koje odlikuje iznimna prilagodba vašem prostoru.

Dizajnerski tim iz Ditre Italia pripremio je nove modele kutnih garnitura, dvosjeda, trosjeda… Devina Nais posebno se posvetila “slobodnim stolovima”, a Tomasella donosi sjajne kombinacije namještaja za spavaće sobe i dnevne boravke.

28
Nov

Prezentacija britanske tvrtke Kudos Audio

Predstaviti ćemo Kudos modele X2 i X3, u kombinaciji sa HegelH300 i H80 integriranim pojačalima. Radi se o proizvodima koji se ističu svojom vjernosti u reprodukciji glazbenog sadržaja, dok su istodobno sa svojom cijenom prihvatljivi za široki spektar ljubitelja glazbe i audiofilske opreme.

18
Sep

Suvremena tehnička rješenja ozvučenja prostora u praksi

Suvremena tehnička rješenja ozvučenja prostora u praksi koja će se održati u petak 18.09.2015. godine, u prostorijama Salona namještaja i HI-FI opreme CADORO, na adresi Stanka Frankovića 9, u Rijeci od 10.00 – 18.00. Želimo vam predstaviti mogućnosti koje pruža multiroom sustav CasaTunes te kako to funkcionira u praksi kada je sustav spojen, žično ili bežično, na različite izvore glazbe

Read more

6
Dec

Ayon Audio prezentacija

Zagrebačka HD-Multimedia u suradnji s riječkim Cadoro-om predstavit će u subotu dio proizvoda renomirane high end tvrtke Ayon Audio. Na sceni će biti Ayon cijevno integrirano pojačalo Orion III i player CD 07s. Oba proizvoda predstavljaju “best-buy” u Ayon-ovom spektru high end proizvoda. Uz Ayon bit će predstavljeni i proizvodi danskog Dynaudio-a, engleskog ProAc-a i norveškog Hegel-a. Iz Dynaudio ponude

Read more

7
Nov

Audiodream & Sigma Audio prezentacija u Cadoro Rijeka

Poštovani ljubitelji glazbe i visokovjerne reprodukcije zvuka, Audiodream, Sigma Audio Koncept i naš maloprodajni partner iz Rijeke – salon namještaja i audio opreme Cadoro, sa zadovoljstvom Vas pozivaju na prezentaciju koja će biti upriličena u prostorima tvrtke Cadoro na adresi Stanka Frankovića 9 u Rijeci u petak 07.11.2014. od 16 sati nadalje.