Zvuk koji se sluša i gleda!

Hi-Fi oprema

Za sve one koji svoj dom ili ured žele ispuniti vrhunskim zvukom u ponudi imamo širok raspon audio uređaja s kojima možete u potpunosti uživati u glazbi i filmu. Proizvođači s kojima surađujemo posvećeni su usavrašvanju tehnologije zvuka u svim komponentama od kabela do pojačala, reproduktora i zvučnika. Osim sjajne akustike, u ponudi su audio komponente vrhunskog dizajna koji se mogu estetski savršeno uklopiti u vaš dom. Bilo da želite kućno kino, multiroom sustav ili vrhunski Hi-Fi sustav možemo vam pomoći u odabiru, projektirati sistem te prezentirati zvučnike, gramofone, reproduktore, pojačala…

Hi-Fi oprema

Atlas Cables

Inovativni dizajn i napredna tehnologija su ključni kod Atlas nagrađvanih analognih, digitalnih i video kabela visokih performansi.

Atlas proizvodi su dizajnirani, proizvedeni i ispitani na temelju dokazanih istraživanja i razvojnih procesa, originalnog promišljanja i duboke ljubavi prema glazbi.

U Atlasu ističu kako nikada ne gube iz vida činjenicu da je krajnji cilj pomoć u postizanju najbolje moguće izvedbe iz ulaganja njihovih kupaca u glazbene i filmske kolekcije.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Atlas Cables

Atlac cables kablovi

Audio Physic

Tek kad svi elementi na zvučniku zajedno precizno rade reproduciranje glazbe može biti neusporedivo iskustvo. Kada se to dogodi, glazba se stvarno uvlači pod kožu i prolaze nas trnci. To je ono što je moto svih AUDIO PHYSIC zvučnika: “bez gubitka finih detalja”. Njemačka tvornica AUDIO PHYSIC već 30 godina stvara visokokvalitetne i bogato nagrađivane zvučnike. Osim vrhunskih akustičnih performansi, zvučnici Audio Physic zadovoljavaju i visoke estetske kriterije klasičnog i vrlo modernog dizajna.

Više informacija potražite na stranicama proizvođača ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Audio Physic

Audio-Physics-SITARA-25 zvučnik drvo

Bryston

Kanadski Bryston već više od 35 godina projektira i proizvodi visokokvalitenu specijaliziranu elektroniku za ljubitelje savršenog zvuka i profesionalne audio trgovine.

Bryston je iznimno predan proizvodnji najpreciznijih i najpoudzanijih audio uređaja: pojačala, predpojačala, digitalnih playera, zvučnika, konektora, napajanja… Svi njihovi proizvod nastali su nakon opsežnih istraživanja i razvojnih procesa te je Bryston u stalnoj potrazi za poboljšanjem performansi, vrijednosti i pouzdanosti njihovih proizvoda.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Bryston

bryston-stereo-amplifier

Cyrus Audio

Specijalizirana tvrtka Cyrus Audio izgrađena je oko svog istraživačkog i razvojnog tima koji potiče inovativne ideje i želju za uvijek još boljom kvalitetom reprodukcije. Misija Cyrusa je jednostavna – žele da uživate u glazbi. Kako bi to postigli ulažu mnogo truda i vremena u stvaranje modela uređaja s najvišom izvedbom. Izuzetna inžinjering tehnologija koja se koristi u njihovim proizvodima stvara temelje svih modele i omogućuje hi-fi performanse kao rezultat dugogodišnjeg rada i istraživanja.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Cyrus Audio

Cyrus_MonoX-300-s

Fiio

Fiio su audiofilski digitalni prijenosni playeri vrhunskog zvuka i funkcionalnog dizajna. Osim mnoštva modela playera Fiio proizvodi i slušalice sjajnih performansi te kabele. Ove proizvode krasi inovativnost, korištenje naprednih tehnologija i dostizanje Hi-Fi levela sa stilom.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Fiio

Fiio-x3

Harbeth Loudspeakers

Od P3 zvučnika veličine kutije za cipele do moćnog Monitor 40.2, svaki Harbeth je jedinstvena kombinacija tradicije i tehnologije. Unutar klasične zvučne kutije otkrit ćete najbolje svjetske pogonske jedinice te računalno modelirane i optimizirane skretnice. To je rijetka kombinacija tradicije i napredne tehnologije koja proizvodi prirodni zvuk po kojem je Harbeth poznat.

U srcu svakog Harbeth zvučnika je jedinstvena RADIAL ™ tehnologija membrana. Precizno izrađeni u Velikoj Britaniji, RADIAL ™ je najveći pojedinačni napredak u tehnologiji zvučnika jer prednjači u stvaranju onog trenutka potpunog pristustva u slušanju. Pripremite se ponovno oživjeti cijelu svoju glazbenu kolekciju!

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Harbeth Loudspeakers

harbeth_m30_800 zvučnik drvo

KEF

Od samih svojih početaka 1961. godina KEF  predstavlja pionira u inventivnosti razvoja vrhunskih zvučnika za visokovjernu reprodukciju zvuka, a upravo ga po tome cijene audiofili širom svijeta i danas, desetljećima kasnije. Tijekom godina tome su doprinijeli brojni vrhunski inženjeri koji su bili, a mnogi još uvijek i jesu, dio uspješnog KEF tima. Rezultat toga su brojni patenti te znanstveni radovi kakvima se ne može pohvaliti niti jedan drugi suvremeni konkurent.

‘Inovatori zvuka’ i danas je osnovna premisa i filozofija tvrtke. U tim je riječima sažeta kompletna vizija KEF-a, usmjerenje, poslovna etika, opća kultura, od prvih dana pa sve do danas.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:

Kef

Kef_Blade zvučnici

King Rex

King Rex proizvodi digitalna pojačala, high-end kabele, zvučnike, napajanja, predpojačala, D/A konvertere… King Rex audio oprema ima visoke performanse i dojmljiv dizajn uz izvrsnu cijenu.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:

King Rex

Kingrex

Klipsch

Vodećeg globalnog proizvođača zvučničkih kutija Klipsch utemeljio je 1946. godine Paula W. Klipsch, legendarni dizajnera proslavljenih kutnih Klipschhorn zvučničkih kutija. Godinama je zvuk Klipschevih horni bio san brojnih slušatelja, čak je kružila krilatica inspirirana njihovim zvukom «big box big sound» koja je dugo godina postala sinonimom za američki zvuk uopće.

Serija Heritage koja između ostalog kontinuirano nudi povijesni model Klipschorna. Zatim: brojne zvučničke kutije za stereo i referentne višekanalne kućne sustave svrstane u više serija, kino zvučničke sustave, sve što je potrebno za kućne instalacije multi-room sustava, sustave za brojne komercijalne aplikacije (kao ekskluziva Muzaka ili Hard Rock Cafea, ali i brojni su shopping centri ozvučeni Klipsch sustavima), zvučnike dizajnirane za iPod/MP3 zvučne izvore, bežične sustave, računalne multimedijske sustave i proslavljene minijaturne slušalice.

Kao klasa za sebe u ovom nizu krije se i nova serija Palladium. Njezin suvremeni dizajn je luksuzni spoj talijanskog izgleda i manufakture s novom serijom horna zvučničkih jedinica aplikacije. Danas se u Klipsch grupi (izvornoj tvrtki Klipsch Audio Technologiesa) nalaze: Jamo, Athena, Energy i Mirage.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte. 

Stranica proizvođača:

Klipsch

Hi-Fi bluetooth wireless zvučnik speaker Klipsch The One

Loewe

Kvaliteta u savršenstvu. Loewe filozofija: Ključ uspjeha je kombinacija high-techa, dizajna, kvalitete i jednostavnosti uporabe. Loewe proizvode karakteriziraju čisti, precizni i elegantni oblici. Loewe televizori  zadržavaju kvalitetu kroz cijeli vijek trajanja te su osvojili više od 200 međunarodnih nagrada za dizajn.

Tehnologija OLED omogućava fascinantno, drugačije iskustvo koje gledanje televizije odnosi u sasvim novu dimenziju sa sjajnim, vibrantnim bojama, čudesno autentičnim slikama, nevjerojatnim spektrom boja i kristalno jasnim detaljima. OLED vas smješta u srce akcije, bila to napeta utakmica ili film. Uz to, televizori su jednostavni za instalaciju i pružaju istinsko zadovoljstvo upravljanja.

OLED tehnologija generira kristalno jasne slike koristeći samo-osvjetljene piksele te se za razliku od LCD-a ne koristi pozadinska svjetlost. Svaki piksel proizvodi svjetlost, a kad su ugašeni rezultat je intenzivno i kompletno crnilo. Apsolutno crnilo omogućava sliku bez mane, kristalno jasnu kvalitetu slike s bogatim kontarstom iz direktog ili bočnog kuta gledanja. Zahvaljujući Dolby Vision™ rezultat su HDR slike s autentičnim spektrom boja i potpuno novom razinom dubine.

Uz savršenu sliku dolazi i savršen zvuk. Ovisno o modelu televizora dostupna je i razna dodatna oprema poput stalaka za pod i nosača za zid te zvučnih sustava.

Stranica proizvođača:

Loewe

LED OLED Loewe tv televizija televizor television Bild 9 high-end TV kućno kino dizajn

Mimetism Audio

Memetism Audio spaja švicarsku preciznos s francuskom kretivnosti. Svi Mimetism uređaji stvoreni su tako da imaju vrhunske performanse, visoku pouzdanost i beskompromisnu čistoću zvuka. Mimetism Audio stvara pojačala, predpojačala i reproduktore zvuka nenametljivog dizajna. Visoka rezolucija i uvjerljivos, sjajna dinamika i rijetka preciznost najčešće opisuju Mimetism proizvode u audiofilskim časopisima.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Mimetism Audio

Mimetism

Nad Electronics

NAD je tvrtka jedinstvene reputacije i tradicije u audio industriji te pripada najužem krugu najznačajnijih i najuvaženijih. Njihovi modeli, od kojih mnogi imaju legendarne statuse (npr. najprodavanije integrirano pojačalo svih vremena – 3020), već više od 40 godina sinonim su kvalitete, vrhunskih performansi, pouzdanosti, dugovječnosti, jednostavnosti, pristupačne i razumne cijene, kao i iznimne vrijednosti uloženo/dobiveno. Da je nedvojbeno riječ o proizvođaču posebnog statusa pokazuju brojni zadovoljni vlasnici diljem svijeta, od površnih pratitelja glazbenih zbivanja do najambicioznijih audiofila, kao i od onih koji slušaju glazbu u pokretu do onih koji žele vrhunski zvuk za svoje kućno kino i multimedijalni sustav. NAD i PSB su sestrinske tvrtke pa su zato izvrsna kombinacija.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Nad Electronics

Nad-m2-Direct-digital-amplifier

Naim Audio

Zanimljiva je priča o nastanku Naim-a. Naime, njegov je osnivač Julian Vereker bio vozač auto utrka, poduzetnik i samouki inženjer s velikom strasti za glazbu. Nezadovoljan s ponudom odlučio se posvetiti dizajnu pojačala i zvučnika s fokusom na detalje izvedbe koji čine muziku što življom i vjernijom originalu. Njegovi prvi uređaji postavili su temelje danas iznimno uspješne i nagrađivane tvrtke. Odabir Naima znači putovanje u nutrinu glazbe, potpuno prožimajuće iskustvo slušanja. Elektronika britanskog Naima pokriva različite HIFI uređaje, od pojačala, CD i mrežnih playera, glazbenih servera, gramofonskih pojačala, D/A pretvarača, vanjskih napajanja, kabela, zvučnika i prijenosnih zvučnika.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Naim Audio

Naim-mu-so wireless music system

PMC Speakers

PMC je jedna od rijetkih tvrtki koje su osvojile prestižnu nagradu Emmy za svoj doprinos izvrsnosti snimanja. Posebno su se istaknuli u filmskoj industriji u kojoj je PMC gotovo neizbježan u produkciji i postprodukciji pa evo nekoliko naslova: Titanik, Nemoguća misija, Pearl Harbor, Igra tronova, Iron Man, Bondovski Skyfall, Pirati s Kariba. Ipak, PMC nije isključivo za profesionalnu uporabu već imaju široku audiofilsku ponudu dizajniranu za kućne stereo i surround sustave. PMC uređaji donose najviši nivo muzikalnosti: samu srž namjere umjetnika.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
PMC Speakers

Zvučnici PMC loundspeaker fact 8 hi-fi zvučnik

Psb Speakers

PSB je svjetski poznata i cijenjena kanadska tvrtka u cijelom svijetu specijalizirana za proizvodnju zvučnika vrhunskih performansi i sjajnog omjera uloženo/dobiveno. Osnivač Paul Barton i njegov tim usko surađuju s vodećim industrijskim dizajnerima i proizvodnim inženjerima te tako održavaju visoku razinu inovativnosti i tehnološkog napretka. Također, jedan od najvažnijih aspekata u konstruiranju zvučnika za PSB predstavljaju psihoakustička istraživanja, odnosno testiranje ključnih interakcija između zvučnika, slušatelja i prostorne akustike.

PSB je ime dobio prema inicijalima osinavča Paula Bartona i njegove supruge Sue, ali je ujedno i akronim za filozofiju tvrtke kod koje su ljudi (People) na prvom mjestu, kvalitetan zvuk (Sound) je razlog postojanja, dok je sve zasnovano na zdravoj poslovnoj (Business) etici. PSB i NAD sestrinske su tvrtke te se zato sjajno nadopunjuju.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Psb Speakers

Psb CWS8 In-Wall Subwoofer

Rega

Veliki povratak vinila svakako je dobrodošla promjena za sve ljubitelje vrhunskog zvuka. Britanska Rega ima široku ponudu gramofona koji zadivljuju svojim preciznim i čistim zvukom, ali i suvremenim produkt dizajnom…

Ono što još Regu čini jedinstvenom je da se uređaji i zvučnici unatoč globalizaciji ručno proizvode u Engleskoj, a pritom ne koštaju bogatstvo. Zbog svega toga Rega je danas vrlo rijetka vrsta među brendovima od koje možete složiti cijeli sistem npr. CD player (Apollo R ili Saturn R), gramofon (RP3), pojačalo (Brio R) u kombinaciji sa zvučnicima najnovije RS-serija te tako za dobiti sjajan set za uživanje u glazbi po vrlo pristupačnoj cijeni.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Rega

Rega planar 3 hi-fi gramofon

Scansonic Speakers

Scansonic™ je svjetski prepoznat danski brend elektroničke opreme u vlasništvu Dantax A/S. Dantax  A/S ima gotovo 40 godina iskustva u međunarodnoj audio i video industriji.

Ovaj danski proizvođač audio opreme ima zanimljivu ponudu kvalitetnih (prijenosnih) radija koji dolaze u raznim bojama, lakturama ili drvu. Osim zanimljivog skandinavnskog dizajna Scansonic proizvodi imaju sjajan zvuk zbog čega ćete ih s uživanjem i slušati i gledati. U ponudi s u razne kombinacije internet radija, FM/AM radija i DBA, a tu je i mogućnost jednostavnog namještanja alarma. Scansonic radio je funkcionalan i pouzdan te se sjajno uklapa u svaki prostor.

U ponudi imaju dojmljiv izbor zvučnika, a njihovi HIGH END zvučnici mogu se istražiti pod Scansonic HD.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Scansonic 

Scansonic-MB25 zvučnik

Tangent Audio

Tangent je danska kompanija koja se audio uređajima bavi već više od 50 godina. Pravi skandinavski dizajn, visoke akustične performanse, jednostavnost uporabe i tehničke mogućnosti glavne su odlike ove cijenjene i bogato nagrađivne tvrtke. Inovativna rješenja za svaki dom svakako su WiFi zvučnici Fjord i Fjord Mini dizajnera Jacoba Jansena, niz modela radija retro dizajna, Bluetooth i wireless zvučnika i visoke akustične i estetske vrijednosti.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
Tangent Audio

Tangent evo 8 bijeli zvučnik

The Gryphon Audio

The Gryphon je kompanija koje je od samog početka stekla kultni status i taj status suvereno drži već punih 25 godina. Osobitost ovog proizvođača jest  mogućnost sastavljanja kompletanog Hi-Fi sustava od strujnog napajanja preko CD reproduktora, kablova do pojačala i na kraju zvučnika, od kojih svaki za sebe predstavljaju etalon u svom segmentu, a zajedno pružaju slušno iskustvo za pamćenje. Svi Gryphon uređaji sastavljeni su od jednostavno najkvalitetnijih dijelova koji se danas mogu proizvesti. Sve to utječe na činjenicu da je vrijednost koju svaki kupac dobiva velika i trajna, a posjedovanje Gryphon komponente predstavlja prestiž u punom smislu.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
The Gryphon Audio

The Gryphon Diablo Amplifier

Tivoli Audio

 

Tivoli Audio je američki HI-FI proizvođač koji je gotovo bez konkurencije u svom cijenovnom rangu. Kvalitetan zvuk upakiran je u proizvode sjajnog dizajna koji se uklapa u sve prostore. Tivoli Audio osnovan je 2000. godine kada je osnivač Tom DeVesto u suradnji s Henryjem Klossom odlučio napraviti pristupačan AM/FM radio visoke kvalitete zvuka i dobrog dizajna kakvih tada i nije bilo na tržištu. Model One postigao je veliki uspjeh pa je Tivoli Audio brzo proširio proizvodnju na CD playere, integirarne glazbene sustave, subwoofere i internet radije.

U 2016. godine posebnu su pozornost posvetili i estetici pa je izašla ART linija. Zanimljivo je da je Tivoli surađivao s brojnim snažnim brendovima poput Timeberlanda, a omiljen je i u hotelijerstvu pa ga se može poslušati i vidjeti u svjetski poznatim hotelima poput Ritz Carlton, W Hotels i Soho Grand.

Svaki Tivoli Audio uređaj proizvode u vlastitoj tvornici, što im omogućuje izvanrednu kontrolu kvalitete, a svaki proizvedeni uređaj je remek-djelo za sebe.

Stranica proizvođača:
Tivoli Audio

Zvučnik Tivoli Orb Art